تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و شرکت اشنو گستر منعقد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد روز شنبه مورخه 1400/08/15 درراستای ارتباط بیشتر دانشگاه با بخش صنعت ، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و شرکت تولید خوراک دام و طیور اشنو گستر امضاء شد . بر اساس این تفاهم نامه ابرای تحقق اهداف مشترک درزمینه برگزاری دوره های آموزشی ، انجام تحقیقات مشترک ، حمایت از پایان نامه های دانشجویی ، برگزاری همایش ها و سخنرانی های مشترک و انجام آزمایش های مورد نیاز از توانمندی های این واحد دانشگاهی جهت گسترش زیر ساخت های شرکت استفاده خواهد شد. دکتر بهمن کرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و آقای ابوبکر زایر مدیر عامل شرکت اشنو گستر ضمن تأکید بر اجرایی کردن بندهای مختلف تفاهم نامه خواستار ارتباط بیشتربین دانشگاه و شرکت اشنوگستر شدند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد