دیدارهیئت رئیسه دانشگاه با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهاباد

به مناسبت هفته نیروی انتظامی هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مهاباد دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهمن کرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد با همراهی هیأت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخه ۱۴۰۰/۰۷/۱۹ با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان دیدار و با اهدای لوح تقدیر هفته ناجا را تبریک گفتند.دکتر بهمن کرد رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن تأکید بر مجاهدت‌ها و تلاش زحمتکشان نیروی انتظامی، آغاز این هفته را بر فرماندهان و کارکنان این حافظان امنیت تبریک گفت و اظهار داشت: اینکه امروز در عرصه امنیت دغدغه‌ای نداریم در سایه تلاش مداوم چشمان همیشه بیدار نیروی انتظامی محقق شده است.
وی با بیان اینکه عرض تبریک هفته نیروی انتظامی بهانه‌ای برای تجدید دیدار و دست¬مریزاد گفتن به فرماندهان و کارکنان این عرصه است، عنوان کرد: «واحد مهاباد نیز اين آمادگی را دارد كه با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری های لازم را با نیروی انتظامی داشته باشد و خوشبختانه تعامل و فعالیت‌های بین‌بخشی مطلوبی بین دانشگاه آزاد و نیروی انتظامی انجام گرفته که ثمره و برکات این هم‌افزایی در زندگی مردم شهرستان اثرگذار بوده و هست.
سرهنگ توحیدی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان نیز  ضمن قدردانی و تشکر از مجموعه دانشگاه آزاد مهاباد ایشان نیز آمادگی خود را جهت همکاری همه جانبه با این واحد دانشگاهی اعلام نمودند .

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد