جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی همایش معرفی فرصتها و جذب سرمایه‌ گذاران شهرستان مهاباد

جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی همایش
 معرفی_فرصتها_و_جذب_سرمایه‌_گذاران #مهاباد
در جلسه هماهنگی و برنامه ریزی همایش معرفی فرصتها و جذب سرمایه گذاران شهرستان مهاباد  برمعرفی ظرفیتهای منطقه و تسهیل روند سرمایه گذاری برای تحقق شعار سال تأکید شد.
به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد٫ این جلسه روز چهارشنبه مورخه ۱۴۰۰/۰۷/۱۴ باحضور دکترکرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان مهاباد جناب آقای صنعتی  ونمایندگان دیگر ادارات شهرستان درسالن کنفرانس دانشگاه تشکیل گردید. در این نشست دکتر بهمن کرد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد  با بیان اینکه این واحد دانشگاهی به عنوان دبیرخانه دائمی فرصتهای سرمایه گذاری انتخاب شده است، گفت:  مسائل مربوط به نحوه و چگونگی جذب سرمایه گذاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و انشاءالله در آینده نزدیک اقدامات بسیار خوبی دراین زمینه انجام خواهد گرفت.
خشایار صنعتی معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان مهاباد افزود: خوشبختانه مهاباد از بسیاری جهات دارای فرصتها و بسترهای مناسب سرمایه گذاری است و برای بیشتر سرمایه گذاران شناخته شده است  و کسانیکه تمایل به سرمایه گذاری در این شهرستان داشته باشند مسیر را هموار می کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد هم گفت: حوزه کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای منطقه، فرصت بی نظیری برای سرمایه گذاری و اشتغالزایی است.
ایمانیان افزود: بخش کشاورزی زمینه توسعه زیادی دارد و این بخش اشتغال زیادی را به خود اختصاص داده است.
شهابی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد هم گفت: برای جذب سرمایه گذاران باید پکیجی از اطلاعات و ظرفیتهای شهرستان آماده و در اختیار سرمایه گذاران گذاشته شود.
در این نشست همچنین بر سرمایه گذاری در بخش ورزش مهاباد، رفع مشکل تأمین زمین در شهرک صنعتی و مواد اولیه واحدهای تولیدی و رفع موانع جذب سرمایه گذار در این شهرستان  تأکید شد

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد