نشست صمیمی کارکنان با ریاست واحد

به گزارش روابط عمومی واحد ٫ آقای دکترکرد ریاست  واحد و اعضای هیأت رئیسه روز سه شنبه مورخه ۱۴۰۰/۰۶/۰۹ درنشستی صمیمی با کارکنان  دیدار و گفتگو کردند..دراین نشست ریاست واحد ضمن ارائه گزارش عملکرد انجام شده به ارائه برنامه هایی منسجم درراستای افزایش هر چه بیشتر کیفیت خدمات این مجموعه در حوزه های مختلف آموزشی ٫ پژوهشی ٫فرهنگی پرداخته و باکارکنان دراین خصوص به همراه هیأت رئیسه بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنین دراین دیدار کارکنان بخش های مختلف نیز به بیان دیدگاهها ٫نظرات و دغدغه های خود در حوزه های مختلف کاری پرداختند.درادامه ریاست واحد هدف از برگزاری این نشست ها را شنیدن حرف ها و دغدغه های همکاران و تلاش در جهت رفع مشکلات آنان بیان کرده واززحمات و  تلاش ها و همکاریهای صمیمانه کارکنان در تمامی امور علی الخصوص در جریان تبدیل دانشگاه به واحد بین الملل تقدیر و تشکر نمودند. وی افزود این نوع جلسات باعث تقویت انگیزه در کارمند برای انجام دادن امورات محوله به نحواحسن خواهد شد.