مراسم ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل

مراسم ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل با حضور جناب آقای دکتر بروجردی معاونت محترم بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی ، جناب آقای دکتر جلال محمودزاده نماینده محترم شهرستان مهاباد در مجلس شورای اسلامی ، جناب آقای فرامرز فتح نژاد رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی وواحد ارومیه ، دکتر رزمی مدیر کل محترم جذب و هدایت دانشجویان غیر ایرانی ، معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ، روز جمعه مورخه 05/06/1400 مراسم ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل با حضور مسئولین ارشد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه و نماینده محبوب و مردمی شهرستان مهاباد در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار محترم شهرستان و سایر مسئولان ارگانهای دولتی ، لشکری و کشوری برگزار گردید.

در این مراسم علاءالدین بروجردی معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت : مهاباد شهری مهم و پرآوازه به لحاظ فرهنگی و شهر پایتخت کتاب با مشاهیر تاثیرگذاری مانند استاد هه ژار و محمدقاضی است و لازم است مراکز علمی و پژوهشی آن ارتقاء یابد . بابازدیدی که از واحد مهاباد صورت گرفت به ظرفیتها و تجهیزات بسیارخوب آن پی برده شد. که لازم است به آن توجه ویژه داشت. بروجردی بابیان اینکه دانشگاه آزاد یکی از بزرگترین مراکز علمی خصوصی در جهان است افزود در تلاشیم واحد های خارج از کشور را گسترش داده و نسبت به انجام کارهای لازم حهت جذب دانشجویان از خارج از کشور اقدامات لازم را انجام دهیم . معاون بین الملل اظهار داشت : با توجه به کم شدن جمعیت جوان در کشور ، به تبع آن تعداد دانشجویان نیز کاهش داشته که با اقدامات صورت گرفته از سوی ریاست دانشگاه ، رویه جذب دانشجو با شیب ملایم رو به افزایش می باشد ، یکی از اقدامات دانشگاه آزاد در این رابطه جذب دانشجو از خارج از کشور است.علاءالدین بروجردی در پایان گفت : هیأتی را برای رایزنی با مقامات آموزشی اقلیم کردستان عراق اعزام خواهیم کرد تا هماهنگی های لازم جهت تحصیل دانشجویان اقلیم دردانشگاه آزاد مهاباد انجام شود. و ازامروز اسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برروی سایت دانشگاه برای جذب دانشجویان غیرایرانی قرار گرفته و ازامروز آماده ثبت نام دانشجویان بین الملل هستیم و از ماه آینده که ترم تحصیلی جدیدآغاز خواهد شد این مورد اجرایی خواهد شد و ایشان اظهارداشتند که علاوه بر اقلیم کردستان از بقیه کشورها نیز امکان جذب دانشجو با توجه به ظرفیت و توانایی دانشگاه مهاباد صورت خواهد گرفت  و این فرصتی برای شهر فرهنگ و علم و هنر مهاباد است ضمنا تلاش خواهد شد با اقداماتی از این دست دانشگاه ازاد اسلامی واحد مهاباد به روزهای اوج خود بازگردد.

جلال محمودزاده نماینده محترم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در مراسم ارتقاء دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل با تشکر از مساعد ت ها ی دکتر بروجردی اظهار داشت : فاصله درخواست ارتقاء واحد مهاباد به واحد بین الملل تا اخذ مجوزهای لازم  تنها 20 روز به طول انجامید. محمودزاده افزود : در سال های گذشته 35 هکتار زمین کشاورزی جهت کار پژوهشی و آموزشی به دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد واگذار شده که فرصتی مناسب را جهت تحصیل و کسب علم برای دانشجویان خارجی و داخلی فراهم می سازد. امید است با فراهم ساختن امکانات سخت افزاری و جذب دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد مهاباد به روزهای اوج خود بازگردد. محمودزاده در رابطه با تدریس زبان مادری در این دانشگاه گفت : در اواخر مجلس دهم از وزیر علوم درخواست اخذ مجوز تدریس زبان وادبیات کوردی و آذری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد انجام شده است در مجلس حاضر و وزارت علوم مراتب این در خواست مجددا صورت می گیرد.

در این مراسم بهمن کرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد گفت : برای تحقق نقشه جامع علمی کشور و تحقق سند چشم انداز 20 ساله ، لازم است توجه ویژه ای به دانشگاههایی که امکانات آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی مناسبی دارند، انجام بگیرد. یکی از توجهاتی که باعث توسعه پایدار منطقه ای وملی می شود ، جذب دانشجویان خارج از کشور است. بهمن کرد دانشیار واحد با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحدمهاباد گفت : واحدمهاباد با بیش از سه دهه نقش موثر در آموزش عالی کشور و با توجه به امکانات نرم افزاری و سخت افزاری جزء دانشگاههای مطرح و با قدمت و یکی از دانشگاههای ریشه دار در منطقه می باشد و همانطور که مستحضر هستید دانشگاههای مطرح و با قدمت ضروریست تمدن ساز باشند و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در راستای مطالبه مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) شایسته است در راستای انتقال فرهنگ و تمدن ایرانی – اسلامی مبتنی بر ارزشهای دینی و اشتراکات فرهنگی گام های موثری بردارد . لذا با توجه به ظرفیت های کمی و کیفی بالای این واحد در موضوعاتی مانند جذب دانشجویان خارجی( غیرایرانی ) ورود پیدا کرده است تا اهداف ومنافع ملی کشور در آن تحقق پیدا کند .درهمین راستا طی ماه های گذشته پیرو پیگیریهای مستمر نماینده محترم شهرستان مهاباد در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر محمودزاده ، همچنین مساعدت و همکاریهای مجددانه جناب آقای دکتر بروجردی معاونت محترم روابط بین الملل و مدیر کل محترم جذب دانشجویان غیر ایرانی جناب دکتر رزمی و علی الخصوص تلاش و همکاری و مساعدتهای بی وقفه جناب آقای دکتر فرامرز فتح نژاد رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد ارومیه ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل ارتقاء پیدا کرد و مجوز جذب و تحصیل دانشجویان خارجی ( غیر ایرانی ) برای آن صادر گردید.