ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بین الملل

با پيگيري جناب آقای دکتر جلال محمودزاده نماينده محترم شهرستان مهاباد و جناب آقای دکتر فتح نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و وواحد ارومیه و مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به واحد بين الملل تبديل شد.
مجوز ثبت نام، جذب و تحصيل دانشجويان خارجي (غيرايراني) براي دانشگاه آزاد اسلامي مهاباد صادر شد.پيرو پيگيري های  مستمر نماينده مردم فهيم شهرستان مهاباد در مجلس شوراي اسلامي و ریاست محترم واحد مهاباد جناب آقای دکترکرد و همچنین معاونت محترم علمی واحد جناب آقای دکتر عباسی از دکتر طهرانچی رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و معاون بين المللي آن دانشگاه، مهاباد به واحد بين الملل تبديل و مجوز جذب و تحصيل دانشجويان خارجي (غيرايراني) صادر گرديد.شايان ذكر است با عنايت به صدور مجوز مذكور، جذب دانشجوي خارجي (غيرايراني) در رشته هاي مختلف تحصيلي در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري در واحد مهاباد امكان پذير مي باشد.
این موفقیت بزرگ برتمامی اعضای محترم خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد مبارک باد