برگزاری همایش «دانشگاه، انتخابات و حضور حداکثری»

به همت بسیج اساتید و همکاری بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دیگر حوزه های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر این همایش روز چهارشنبه پنجم خرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور برخی از مسئولین شهرستان مهاباد، تعدادی از اساتید و کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد و با رعایت کامل پروتوکل های بهداشتی در سالن فجر ساختمان اداری - پژوهشی شهید بروجردی دانشگاه برگزار شد. پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و نواخته شدن سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران، مراسم با سخنرانی و خیرمقدم ریاست محترم واحد مهاباد، جناب آقای دکتر بهمن کرد آغاز شد. سپس سخنران اصلی مراسم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر کاظم ابراهیمی، عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به حماسه بزرگ فتح خرمشهر، در محور انتخابات و نقش دانشگاه و دانشگاهیان در ایجاد شور برای مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه  سخنرانی نمودند. برگزاری آیین رونمایی از پویش ملی نامه ایرانیان به رئیس جمهور سیزدهم وسخنرانی جناب آقای دکتر قاسمی کهریزه، مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه، در رابطه با  تبیین و تشریح این پویش از دیگر برنامه های اجرا شده در این همایش بود .غبارروبی و عطر افشانی مزار دو شهید گمنام آرمیده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد پایان بخش این مراسم بود .