تقدیر از بانوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد به مناسبت روز زن و روز مادر

به گزارش روابط عمومی واحد: دکتر بهمن کرد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد باصدور پیامی ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) وروز مادر و روز زن را به تمامی مادران و بانوان ایران اسلامی به ویژه مادران و بانوان این واحد دانشگاهی اعم از اساتید کارکنان و دانشجویان تبریک گفت
دکتر بهمن کرد٫سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) را که یادآورجایگاه رفیع و مرتبط بالای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است را تبریک گفت . ایشان اظهار کردند٫ با گذشت قرنها٫ انقلاب اسلامی ایران به عنوان معجزه قرن واحیاگر ارزش‌های اسلامی بسترکمال زن را فراهم کرد و موجب شد تا بانوان ایران اسلامی با الهام از آموزه‌های فاطمی از یک بعد به عنوان محور تربیتی و مدیر فرهنگی خانواده مطرح شده وازبعد دیگر حضور فعال و سازنده ای را در عرصه‌های گوناگون سیاسی اجتماعی و فرهنگی داشته باشند.

اینجانب این روز مبارک را به تمام مادران و بانوان سرافراز ایران اسلامی به ویژه مادران وبانوان این واحد دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و برای آنها تندرستی و شادکامی و توفیق خدمت به این عزیزان را از درگاه ایزد منان مسألت می نمایم . به مناسبت این روز فرخنده و مبارک از تعدادی  بانوان این واحد دانشگاهی توسط ریاست واحد و هیأت رئیسه بااهدای گل و شیرینی تقدیر بعمل آورده شد.