¤   پرستاری

¤   مامایی

¤   معرفی اداره آموزش (خانم سعادت سید احمدی )

¤   تقویم سال تحصیلی

¤   انتخاب واحد اینترنتی

¤   مشاوره تحصیلی

¤

¤   پرستاری

¤   مامایی

¤   پرستاری ¤   مامایی
بالینی
طرح درس کارآموزی (اورژانس)
طرح درس کارآموزی (سوختگی)
طرح درس کارآموزی (ارتوپدی)
طرح درس کارآموزی (اعصاب)

¤   گروه‌بندی مامایی

¤   عکسهای اتاق پراتیک

درباره ما

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، از سال 1370 با پذیرش 45 دانشجوی پرستاری شروع به تعلیم و تربیت نیروی پرستاری نموده است. از زمان بدو تاسیس تا کنون 2261 نفر را پذیرش و تعلیم داده است که از این رقم 1864 نفر فارغ التحصیل شده اند و هم اکنون 401 دانشجو در مقطع کارشناسی رشته پرستاری مشغول تحصیل هستند. و در ضمن آمار آخرین ورودی پرستاری ( نیمسال اول 96-95 ) 30 نفر می باشد.

تعداد کل دانشجویان مامایی مشغول به تحصیل 298 نفر بوده و در ترم جاری 20 نفر به صورت عادی و 5 نفر به صورت خودگردان ثبت نام نموده اند.

ماموريت
رسالت دانشكده پرستاري و مامايي مهاباد، بسترسازی برای تامين خدمات مطلوب به ذينفعان در ابعاد پايه اي رشته شامل آموزش، پژوهش، مديريت، خدمات باليني و جامعه نگر، با محوریت فرهنگ اسلامی ایرانی مبتنی برمعنویت، اخلاق و رفتارحرفه ای از طریق تربیت نیروی انسانی خردورز، با صلاحیت، نوآور و علاقمند به رشته و در راستاي حركت در مسير دانايي محوری سند چشم انداز 1404 جمهوري اسلامي ايران می باشد.

چشم‌انداز
ما بر آنیم تا:
• بعنوان برترین مرکز آموزشی ارائه دهنده خدمات آموزشی به دانشجویان و دستیاران و سایر گروه های پزشکی و رشته های وابسته شناخته شویم.

• بعنوان برترین مرکز پژوهشی و تحقیقاتی در استان، کشور و منطقه در زمینه پژوهش های کاربردی شناخته شویم.

ارزش ها
دانشکده پرستاری و مامائی مهاباد با سرلوحه قراردادن « انسان سالم ، خانواده سالم ،جامعه سالم» مبتنی بر مأموريت های سازمان ، ماندگار وهم راستا با بينش ها برای مانائی، تحول ، رشد و شکوفايی ، خود را متعهد به تربيت نيروهای محقق ، متبحر، توانمند و برخوردار از فضائل انسانی ، اسلامی برای امروز و فردای جامعه می داند . تعهد به اين ارزش های مشترک ما را ملزم می کند تا :

• با توجه و تأکيد بر آموزه های دينی بهترين خدمات مراقبتی را برای اعتلای سطح سلامت جامعه فراهم نماييم.
  • با تمرکز بر تعالی سازمان و اخلاق حرفه ای ، زمينه لازم برای مشارکت همه عوامل دخيل در آموزش ، پژوهش و فرهنگ دانشکده را تأمين و در جهت ايجاد نظام شايسته سالاری تلاش نمایيم .
  • با تأکيد بر خلاقيت و نوآوری حرفه ای، آموزش و تربیت نيروی مورد نياز پرستاری و مامائی جامعه از پرستاران وماماهای بالينی تا اساتید هيئت علمی،دستيابی به بهترين نتايج را سرلوحه اين تعهدات قرار دهيم .

منشور اخلاقی
ما دانشگاهيان جهت تحقق آرمان‌هاي انساني و سازماني، خود را متعهد بلكه مفتخر به خدمت صادقانه به مردم دانسته، اجري وافر براي كرامت انساني آنان قائليم و ايمان داريم كه رضاي خالق وابسته به رضايت مخلوق است و جلب رضايت الهي و عمل در چارچوب مقررات و قوانين را از وظايف شرعي و اصلي خود مي‌دانيم.
حفظ نظم و آراستگي ظاهري در چارچوب شئونات اسلامي و اداري، رعايت احترام و نزاكت، عدل و انصاف و تلاش در جهت برقراري حاكميت اخلاق اسلامي را سرلوحه خدمت خود قرار مي‌دهيم.
داشتن صداقت، صميميت، صراحت، شكيبايي و خوشرويي توام با برخورد مسئولانه نسبت به مراجعين از شاخص‌هاي رفتاري ما خواهد بود.
رازداري، خودداري از افشا اطلاعات و اسناد محرمانه، حفظ اسرار ارباب رجوع، پذيرش انتقادهاي سازنده و موثر، خودداري از مظاهر فساد اداري (نظير توصيه ، هديه غير متعارف و ...) و داشتن رفتار يكسان در برابر مراجعين را همواره به ياد خواهيم داشت.
تصميم و عملكرد منطبق با اصول اعتقادي ، مديريت مناسب زمان، وقت شناسي و نظم و ترتيب در امور، داشتن جديت ، پشتكار، دلسوزي در انجام امور محوله براي ما از اهميت ويژه‌اي برخوردار خواهد بود.
انجام وظايف محوله بر اساس اصل مشاركت، حفظ حرمت سازمان و عدم سوءاستفاده از مقام و موقعيت اداري و رعايت سلسله مراتب اداري به هنگام برخورد با مراجعين مورد توجه خاص ما قرار خواهد گرفت.
كوشش و تلاش مستمر در جهت استقرار و تقويت ارزشهاي اخلاقي، اسلامي و اجتماعي در محيط كار، ايجاد فضاي صميمي و اعتماد، پرهيز از تبعيض، شايعه‌سازي، تهمت ، غيبت و خبرچيني را وظيفه شرعي خود مي دانيم.
كوشش در بكارگيري و استفاده بهينه از فن‌آوريهاي جديد جهت تهيه و ارائه اطلاعات مستند و شفاف براي پاسخگويي به مراجعين، تجهيز و آماده سازي فضاي مناسب سازماني به منظور ارائه خدمات مطلوب و ارزنده‌تر به مشتريان را مورد توجه كامل قرار خواهيم داد.
از آنجائيكه رسالت اصلي دانشگاه تلاش در جهت حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه و گسترش فرهنگ، آموزش و پژوهش در همه ابعاد مي‌باشد، ‌از اين‌رو ارائه خدمات بهداشتي مناسب،‌ درمان صحيح و بموقع بيماران،‌ ترويج ‌فرهنگ ‌آموزش،‌ تحقيق ‌و‌ پژوهش،‌ بهسازي‌ و‌باز‌آموزي ‌نيروي ‌انساني ‌از‌ طريق ‌مشاركت ‌فعال ‌و‌ آموزش ‌مستمر ‌را‌ سر‌لوحه‌كار ‌خود قرار مي‌دهيم.

دسته: پزشکی
مهاباد- کوی دانشگاه- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد؛ صندوق پستی:433-59135 تلفن:10-42338608 و 42338670-42332002 نمابر: 42333000 044
اندازه‌ متن