¤   پرستاری

¤   مامایی

¤   معرفی اداره آموزش (خانم سعادت سید احمدی )

¤   تقویم سال تحصیلی

¤   انتخاب واحد اینترنتی

¤   مشاوره تحصیلی

¤

¤   پرستاری

¤   پرستاری ¤   مامایی
بالینی
طرح درس کارآموزی (اورژانس)
طرح درس کارآموزی (سوختگی)
طرح درس کارآموزی (ارتوپدی)
طرح درس کارآموزی (اعصاب)

¤   گروه‌بندی مامایی

¤   عکسهای اتاق پراتیک

پذیرش دانشجو در 60 رشته بدون آزمون در واحد مهاباد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 در 60 رشته بدون آزمون دانشجو می­ پذیرد.

معاون آموزشی واحد مهاباد با اشاره به اینکه پذیرش دانشجو بدون آزمون در 28 رشته کارشناس پیوسته، 26 رشته کارشناسی ناپیوسته و 9 رشته کاردانی پیوسته است گفت: داوطلبان می­ توانند از 21 مردادماه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند.

خضری اظهار کرد برای ثبت نام داوطلبان در مقطع کاردانی پیوسته هیچ محدودیتی در مدرک دیپلم و برای مقطع کارشناسی ناپیوسته در مدرک پایه وجود ندارد و در مقطع کارشناسی پیوسته با مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش­ دانشگاهی هر داوطلب می­تواند در هر یک از مجموعه­ های آموزشی بر اساس علاقه انتخاب رشته و ثبت نام کند.

وی ادامه داد: در راستای اهداف و آرمان­های رو به توسعه دانشگاه آزاد اسلامی و فضای علمی، پژوهشی و آموزشی، این واحد دانشگاهی با دارابودن مجهزترین و کامل­ترین آزمایشگاه و کارگاه برای رشته­ های مختلف، سایت­ های کامپیوتر مجهز جهت بهره ­مندی اساتید و دانشجویان، سه ساختمان آموزشی- کتابخانه مجهز و ساختمان کارگاه­ ها و آزمایشگاه­ های مدرن- سالن­ های ورزشی- خوابگاه خواهران و دیگر امکانات آماده ارائه خدمات به علاقه­ مندان عرصه دانش و پژوهش است.

وی یادآوری کرد: علاقه­ مندان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برای مشاهده آخرین خبرها در مورد ثبت نام و رشته­ های مورد پذیرش واحد می ­توانند به سایت دانشگاه به نشانی اینترنتی: iau-mahabad.ac.ir یا وبسایت روابط عمومی به آدرس: priau-mahabad.ir مراجعه و یا با شماره تلفن های 42341007-044 و 42336886-044 تماس حاصل کنند.

مهاباد- کوی دانشگاه- دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد؛ صندوق پستی:433-59135 تلفن:10-42338608 و 42338670-42332002 نمابر: 42333000 044
اندازه‌ متن